Armband för kvinnor Adore 5448547 [Storlek 6 cm]

Armband för kvinnor Adore 5448547 [Storlek 6 cm]

2 436,30 kr

1 705,29 kr

-30%
Förbättra din look med Adore 5448547-armbandet. Ett smycke från Adore, för eleganta och sofistikerade kvinnor.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Adore 5448547

Damarmbandet Adore 5448547 är den perfekta accessoaren för alla eleganta och sofistikerade kvinnor. Detta armband tillverkas av Adore och är den perfekta blandningen av stil, kvalitet och glamour.

Med sin raffinerade design och oklanderliga finish kommer detta armband garanterat att uppmärksammas. De fina, detaljerade länkarna ger en touch av elegans till alla outfits, oavsett omelle är avslappnad eller elegant. Armbandet har också ett säkert lås för att säkerställa en perfekt, bekväm passform hela dagen.

Adore 5448547 damarmband är designat för kvinnor som vill känna sig vackra och självsäkra. Det finns i en vacker silverton som passar perfekt till tous alla stilar och alla tillfällen. Oavsett om du bär det för en speciell kväll, ett affärsmöte eller bara för att komplettera din vardagsoutfit, kommer detta armband att ge en touch av sofistikering till din look.

Kvalitet är en prioritet för Adore, och detta armband är inget undantag. Armbandet är tillverkat av slitstarka och tåliga material och är utformat för att hålla länge och vara i perfekt skick. Det är också hypoallergeniskt, vilket gör det till ett säkert och bekvämt val för alla kvinnor.

Adore 5448547 damarmband är också ett utmärkt val som gåva till nära och kära. Dess tidlösa design och kvalitet gör det till ett säkert val för alla speciella tillfällen, som födelsedagar, mors dag, bröllop eller årsdagar. Det är den perfekta gåvan för att visa någon att du älskar och uppskattar dem.

Lägg till en touch av sofistikering till din look med Adore 5448547 damarmband. Oavsett om du bär det ensamt för en minimalistisk look eller i lager medautres smycken för en djärvare look, är detta armband en mångsidig accessoar som säkert kommer att göra ett statement.

Kort sagt, Adore 5448547 damarmband är det perfekta valet för alla kvinnor som gillar att kombinera stil och kvalitet. Den oklanderliga finishen, eleganta designen och mångsidigheten gör det till ett måste för alla garderober. Vänta inte längre, lägg till detta vackra armband till din smyckessamling idag och gör ett statement varje gång du bär det.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5448547
Färg mångfärgad
Färg Flerfärgad
Storlek 6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1