Halsband för kvinnor Karl Lagerfeld 5448352 [Storlek 55 cm]

Halsband för kvinnor Karl Lagerfeld 5448352 [Storlek 55 cm]

1 824,17 kr

902,04 kr

-51%
Ett måste för den moderna kvinnan: halsbandet Karl Lagerfeld 5448352, signerat det berömda modevarumärket.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Halsband för kvinnor Karl Lagerfeld 5448352

Karl Lagerfeld 5448352 damhalsband är ett äkta modesmycke som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet. Detta halsband är designat av det berömda varumärket Karl Lagerfeld och är den perfekta förkroppsligandet av elegans, stil och förfining.

Halsbandet är tillverkat av högkvalitativa material och är en perfekt blandning av sofistikering och modernitet. Med sin unika och trendiga design är det den perfekta accessoaren för att komplettera vilken outfit som helst.

Oavsett om du bär det för en elegant kväll eller en avslappnad dag ute, kommer detta halsband att lägga till en touch av glamour och djärvhet till din look. Hängsmycket med Karl Lagerfeld -logotypen är en sann modeikon och ett blickfång på tous.

Detta halsband är inte bara elegant, det är också mycket bekvämt att bära. Den fina kedjan passar perfekt runt din hals för en personlig passform. Du kommer att känna dig både vacker och bekväm när du bär det.

Detta halsband är också ett perfekt val som present. Oavsett om det är till en födelsedag, Mors dag eller bara för att ge bort något speciellt, är detta Karl Lagerfeld halsband ett säkert och populärt val.

Karl Lagerfeldengage är ett välkänt varumärke som strävar efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet. Detta halsband för kvinnor är inget undantag och kommer garanterat att klara tidens tand.

Vänta inte längre och lägg till Karl Lagerfeld 5448352 damhalsband till din smyckessamling. Visa din stil och personlighet med detta eleganta och vågade smycke. Gör detta halsband till en stapelvara i garderoben och imponera med din moderiktiga stilkänsla.

Mer information

Varumärke Karl Lagerfeld
Tillverkarens SKU 5448352
Färg grå
Färg Grå
Storlek 55 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen