Armband för kvinnor Adore 5419439 [Storlek 6 cm]

Armband för kvinnor Adore 5419439 [Storlek 6 cm]

844,75 kr

633,56 kr

-25%
Upptäck Adore 5419439 damarmband, ett elegant och raffinerat smycke designat av det berömda varumärket Adore för att förgylla din handled.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Adore 5419439

Adore 5419439 damarmband är ett elegant och raffinerat smycke som kommer att se bra ut på alla kvinnors handleder. Detta armband är designat av Adore, ett varumärke som är känt för sin expertis och känsla för estetik, och är en riktig favorit.

Det är gjort för kvinnor och är den perfekta förkroppsligningen av delikatess och femininitet. Med sin eleganta, tidlösa design passar det till varje outfit och varje tillfälle. Oavsett om du bär det varje dag eller vid ett speciellt tillfälle kommer du inte att vilja vara utan det.

Armbandet är tillverkat av högkvalitativa material och är både solitt och léger. Det säkra låset ger perfekt passform och är lätt att öppna och stänga. Så du kan bära det med tillförsikt och njuta av dess skönhet med fullständig sinnesro.

Damarmbandet Adore 5419439 pryds av ett fint och sofistikerat motiv som ger din look en touch av glamour. De omsorgsfulla detaljerna och den perfekta finishen vittnar om den exceptionella expertisen hos varumärket Adore. Detta armband är ett exceptionellt smycke som inte kommer att gå obemärkt förbi.

Oavsett om du letar efter en present till en speciell kvinna i ditt liv eller bara vill unna dig själv något, är Adore 5419439 damarmband det perfekta valet. Det levereras i en elegant ask, redo att ges bort som gåva eller läggas till i din smyckessamling.

Vänta inte längre med att lägga till en touch av sofistikering till din outfit med Adore 5419439 damarmband. Beställ det nu och låt dig förföras av dess tidlösa skönhet. Du kommer inte att vilja vara utan det!

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5419439
Färg grön.vert
Färg Grön
Storlek 6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1