Armband för kvinnor Adore 5419407 [Storlek 6 cm]

Armband för kvinnor Adore 5419407 [Storlek 6 cm]

722,32 kr

505,63 kr

-30%
Unna dig elegans och förfining med Adore 5419407 damarmband, den oumbärliga accessoaren som förhöjer din outfit.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Adore 5419407

Adore 5419407 damarmband är ett elegant och raffinerat smycke som kommer att ge en touch av glamour till varje outfit. Armbandet är designat av det välkända varumärket Adore och är det perfekta valet för alla kvinnor som vill känna sig vackra och självsäkra.

Armbandet är tillverkat av högkvalitativa material och är en perfekt blandning av stil och hållbarhet. Den fina, feminina designen met framhäver handledens skönhet, medan den blanka ytan ger armbandet en sofistikerad touch. Oavsett om du bär det för en speciell kväll eller en dag på kontoret, kommer detta armband att vara din perfekta följeslagare.

Som ett smycke från Adore är detta armband synonymt med kvalitet och exceptionellt hantverk. Varje detalj är noga genomtänkt för att skapa ett smycke som inte bara är vackert, utan också bekvämt att bära. Armbandets länkar sitter tätt för att säkerställa en behaglig, skavfri port.

Damarmbandet Adore 5419407 är ett mångsidigt val som kan bäras till både vardagliga och dressade outfits. Det ger en sofistikerad touch till en aftonklänning eller är ett perfekt komplement till en vardaglig look. Den tidlösa silverfärgen smälter lätt in i alla färger och tous stilar.

Förutom sin estetiska skönhet är detta armband också en symbol för kärlek och tillgivenhet. Ge det till en speciell kvinna i ditt liv för att visa henne hur mycket point elle betyder för dig. Eller ge det till dig själv genom att lägga det till din egen smyckessamling.

Adore 5419407 damarmband är en investering som kommer att hålla över tid. Med rätt skötsel kommer det att vara lika glänsande och elegant som den dag du köpte det. Det är ett smycke som kan gå i arv från generation till generation och som representerar kärlek och familjearv.

Kort sagt, Adore 5419407 damarmband är ett måste för alla kvinnor som vill uttrycka sin femininitet och elegans genom sina smycken. Med sin tidlösa design, exceptionella kvalitet och mångsidighet kommer detta armband att bli ett ovärderligt tillskott till din smyckessamling. Så vänta inte längre, unna dig själv eller någon speciell idag och låt det lysa på din handled med stolthet.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5419407
Färg svart
Färg Svart
Storlek 6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1