Armband för kvinnor Adore 5375484 [Storlek 6 cm]

Armband för kvinnor Adore 5375484 [Storlek 6 cm]

722,32 kr

505,63 kr

-30%
Uttryck din elegans med Adore 5375484 armband, ett trendigt smycke designat för moderna kvinnor av varumärket Adore.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Adore 5375484

Armbandet Adore 5375484 är ett måste för alla kvinnor som vill ha ett elegant och trendigt smycke. Armbandet är designat av Adore och förkroppsligaresprit femininitet och skönhet.

Armbandet är tillverkat med omsorg och känsla för detaljer och är verkligen ett exceptionellt smycke. Tillverkningen i 925 sterlingsilver ger armbandet enastående kvalitet och hållbarhet, vilket gör det till en trogen följeslagare under många år framöver. Den eleganta, raffinerade designen gör det till en tidlös accessoar som kan bäras vid alla tillfällen.

Damarmbandet Adore 5375484 är den perfekta blandningen av enkelhet och sofistikering. Med sin fina kedja och hjärtformade hänge prytt med gnistrande kristaller ger det en touch av glamour till alla outfits. Oavsett om det är för en elegant utekväll eller för vardagsbruk tous, kommer detta armband att vara din allierade för en elegant och modern look.

Som ett smycke för kvinnor är detta armband den perfekta presenten för att uttrycka din kärlek och beundran för en speciell kvinna i ditt liv. Oavsett om det är din mamma, syster, bästa vän eller partner, kommer detta armband att visa dem precis hur mycket point de betyder för dig. Dess feminina design och kvalitet gör det till ett mycket älskat smycke och en symbol för den tillgivenhet du känner för kvinnan som bär det.

Varumärket Adore är känt för sin högkvalitativa och tidlösa smyckesdesign. Varje smycke är noggrant utformat för att framhäva den moderna kvinnans skönhet. Med Adore 5375484 damarmband kan du vara säker på att äga ett unikt och värdefullt smycke som aldrig kommer att bli omodernt.

Kort sagt, Adore 5375484 damarmband är ett måste för alla kvinnor som vill lägga till en touch av glamour och sofistikering till sin outfit. Med sin oklanderliga kvalitet, eleganta design och starka symbolik är det en accessoar som garanterat kommer att väcka uppseende och bli en viktig del av din smyckessamling. Unna dig själv eller en speciell kvinna i ditt liv detta magnifika armband Adore.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5375484
Färg .grön.
Färg Grön
Storlek 6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1