Justerbart armband för kvinnor Adore 5375476

Justerbart armband för kvinnor Adore 5375476

1 212,03 kr

848,42 kr

-30%
Piffa upp din outfit med det justerbara damarmbandet Adore 5375476, en elegant och tidlös accessoar från Adore.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Justerbart armband för kvinnor Adore 5375476

Det justerbara damarmbandet Adore 5375476 är en elegant och tidlös accessoar som ger en sofistikerad touch till alla dina outfits. Detta armband har designats med omsorg av varumärket Adore och är speciellt framtaget för kvinnor som gillar att sticka ut från mängden med kvalitetsplagg.

Det justerbara armbandet är tillverkat av högkvalitativa material och är både robust och bekvämt att bära. Den fina, raffinerade designen gör det till en mångsidig accessoar som kan bäras varje dag eller vid speciella tillfällen.

Armbandet Adore 5375476 är en riktig favorit bland kvinnor som letar efter ett unikt och elegant smycke. Dess minimalistiska design med subtila detaljer gör det till ett perfekt val för alla tillfällen. Oavsett om det bärs ensamt eller i kombination medautres armband, kommer det att ge din outfit en touch av elegans.

Armbandet är också justerbart så att du kan anpassa det perfekt till din handled för optimal komfort. Dess ädelmetallfinish ger det en lyxig look och gör det till en perfekt present till dina nära och kära eller till dig själv.

Förutom att vara en elegant accessoar är armbandet Adore 5375476 också en symbol för femininitet och sofistikering. Bär det för att ge en touch av glamour till din kvällsoutfit, eller för att förhöja din avslappnade look under dagen. Det är också lätt att matcha med vilken outfit som helst, oavsett om det är en aftonklänning, arbetskläder eller fritidskläder.

Skäm bort dig själv med det justerbara damarmbandet Adore 5375476 och lägg till en sofistikerad touch till din smyckessamling. Med sin tidlösa design och exceptionella kvalitet kommer det snabbt att bli en av dina favoritaccessoarer. Vänta inte längre och unna dig detta unika smycke som kommer att ge en touch av charm och elegans till alla dina outfits.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5375476
Färg röd
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1