Justerbart armband för kvinnor Adore 5375471

Justerbart armband för kvinnor Adore 5375471

1 212,03 kr

909,02 kr

-25%
Upptäck elegans och sofistikering med det justerbara armbandet Adore, en oumbärlig feminin accessoar för alla dina outfits.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Justerbart armband för kvinnor Adore 5375471

Det justerbara damarmbandet Adore 5375471 är en elegant, feminin accessoar som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Detta armband är designat av märket Adore och är ett äkta smycke som återspeglar märkets stil och kvalitet.

Det justerbara armbandet är särskilt framtaget för kvinnor och är det perfekta valet för dig som gillar att ligga i framkant när det gäller mode och som uppskattar raffinerade detaljer. Med sin minimalistiska design och oklanderliga finish kommer det att passa perfekt till alla outfits, oavsett om de är avslappnade eller dressade.

Det justerbara damarmbandet Adore 5375471 är utformat för att passa alla handledsstorlekar tack vare det enkla och praktiska justeringssystemet. Du behöver inte oroa dig för storleken på armbandet, det kommer att passa perfekt på din handled för optimal komfort.

Armbandet är tillverkat av högkvalitativa material och är både solitt och hållbart. Du kan bära det varje dag utan att oroa dig för att det ska tappa sin gnista. Silverfärgen ger det dessutom en tidlös stil som aldrig kommer att bli omodern.

Låt dig förföras av de fina detaljerna i detta armband. Med sina rena linjer och fina form kommer det att ge en sofistikerad touch till din look på ett ögonblick. Du kan bära det ensamt för en minimalistisk stil eller kombinera det medautres armband för en trendig och personlig effekt.

Oavsett om det är för en dejt, en utekväll med vänner eller en dag på kontoret, kommer detta justerbara damarmband Adore 5375471 att vara din perfekta allierade för att förbättra din outfit. Den tidlösa designen gör det också till en perfekt present till alla kvinnor som älskar kvalitetssmycken.

Missa inte detta exceptionella smycke som kommer att förhöja din handled och din stil. Beställ Adore 5375471 justerbart armband för kvinnor nu och förvandla din look till ett fashion statement. Var redo att få komplimanger och bli avundsjuk på andra med detta måste-ha smycke från Adore.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5375471
Färg grå
Färg Silver
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1