Justerbart armband för kvinnor Adore 5375466

Justerbart armband för kvinnor Adore 5375466

1 028,39 kr

719,88 kr

-30%
Upptäck elegansen och finessen hos det justerbara damarmbandet Adore 5375466, ett måste-ha-smycke för kvinnor från märket Adore.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Justerbart armband för kvinnor Adore 5375466

Det justerbara damarmbandet Adore 5375466 är ett elegant och raffinerat smycke, designat speciellt för kvinnor. Armbandet tillverkas av Adore och är en sann symbol för femininitet och sofistikering.

Armbandets design är både modern och tidlös. De silverpläterade metallänkarna flätas samman på ett graciöst och fint sätt och skapar ett elegant, strömlinjeformat mönster. Armbandet är också utsmyckat med små gnistrande kristaller som ger en touch av briljans och glamour.

Tack vare det praktiska fästsystemet passar det här justerbara armbandet perfekt till alla kroppsformer. Så du kan bära det som du vill, både lösare och tajtare. Dessutom är det så lätt att du kan bära det hela dagen utan att det känns obehagligt.

Denna juvel är perfekt för alla tillfällen. Oavsett om det är för en formell utekväll, en dag på kontoret eller helt enkelt för att ge din vardagsoutfit en touch av elegans, kommer armbandet Adore att vara din bästa allierade. Det ger en sofistikerad touch till alla outfits och förhöjer din handled på ett ögonblick.

Förutom att vara estetiskt tilltalande är detta armband också av högsta kvalitet. Det är tillverkat av högkvalitativa material och är slitstarkt och hållbart. Du kommer att kunna bära det i många år utan att det försämras.

Det justerbara damarmbandet Adore 5375466 är också en perfekt present till dina nära och kära. Oavsett om det är till födelsedag, jul eller bara för att glädja någon, kommer detta smycke säkert att uppskattas av alla kvinnor. Dess tidlösa design och kvalitet gör det till en gåva som kommer att uppskattas i många år framöver.

Genom att välja Adore 5375466 justerbart armband för kvinnor väljer du ett elegant, sofistikerat smycke som met kommer att framhäva din kvinnlighet. Tveka inte att unna dig detta oumbärliga smycke, som kommer att ge en touch av glamour till alla dina outfits.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5375466
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1