Armband för kvinnor Adore 5303181 [Storlek 6 cm]

Armband för kvinnor Adore 5303181 [Storlek 6 cm]

1 316,23 kr

649,42 kr

-51%
Sublimera din stil med damarmbandet Adore 5303181. Ett raffinerat, elegant smycke som ger en sofistikerad touch till alla tillfällen.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 11 eller 13 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Adore 5303181

Adore 5303181 damarmband är ett elegant och raffinerat smycke som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Detta armband är designat av märket Adore och är speciellt tillverkat för kvinnor som uppskattar högkvalitativa accessoarer.

Adore 5303181 -armbandet är tillverkat med omsorg och känsla för detaljer och är ett riktigt mästerverk av hantverk. Det är tillverkat av en högkvalitativ legering, vilket garanterar dess hållbarhet och motståndskraft mot repor och vardagligt slitage. Armbandets design är en harmonisk kombination av fina linjer och eleganta mönster, vilket skapar en tidlös och elegant look.

Armbandet Adore 5303181 är speciellt utformat för kvinnor. Storleken är justerbar för att passa alla handledsstorlekar, vilket gör det till ett perfekt val som gåva till en speciell kvinna i ditt liv. Armbandet är också mycket léger och bekvämt att bära, så att du kan bära det hela dagen utan att det känns obehagligt.

Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara för att komplettera din vardagliga tous outfit, är Adore 5303181 armbandet det perfekta valet. Dess tidlösa, eleganta design gör det till en mångsidig accessoar som kan bäras till vilken outfit som helst, oavsett om det är för en elegant utekväll eller en avslappnad dag på stan.

Förutom att vara en modeaccessoar har armbandet Adore 5303181 också en djupgående betydelse. Det hjärtformade motivet på armbandet symboliserar kärlek och tillgivenhet, vilket gör det till ett perfekt presentval till din partner, mamma, syster eller någon annan speciell kvinna i ditt liv.

Armbandet Adore 5303181 är ett smycke av hög kvalitet som ger din smyckessamling en touch av glamour. Oavsett om du köper det till dig själv eller som en present, kommer detta armband att göra ett statement och visa din goda smak och uppskattning för de finare sakerna i livet.

Kort sagt, Adore 5303181 damarmband är en elegant, tidlös och mångsidig modeaccessoar, designad speciellt för kvinnor som uppskattar kvalitet och stil. Skäm bort dig själv eller en speciell kvinna i ditt liv och låt det lysa starkt på din handled. Beställ nu och lägg till detta unika smycke i din smyckessamling.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5303181
Färg brun
Färg Brun
Storlek 6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1