Armband för kvinnor Adore 5260437 [Storlek 6 cm]

Armband för kvinnor Adore 5260437 [Storlek 6 cm]

1 334,46 kr

934,11 kr

-30%
Upptäck armbandet Adore 5260437, ett elegant och raffinerat smycke som ger din outfit en touch av charm. Av Adore.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Adore 5260437

Armbandet Adore 5260437 är ett elegant och raffinerat smycke som kommer att ge din outfit en touch av charm. Detta armband är designat av varumärket Adore och är speciellt framtaget för kvinnor som letar efter en elegant, tidlös accessoar.

Armbandets design är både modern och tidlös, vilket gör det till en mångsidig accessoar som kan bäras vid alla tillfällen. Kombinationen av högkvalitativt rostfritt stål och gnistrande kristaller gör detta armband till ett riktigt kvalitetssmycke som aldrig kommer att bli omodernt.

Damarmbandet Adore 5260437 är utformat för att passa alla handledsstorlekar perfekt tack vare den justerbara kedjan. Dessutom ser det säkra fästet till att armbandet sitter säkert på plats hela dagen.

Detta armband är perfekt för kvinnor som gillar att lägga till en touch av glamour till sin look, oavsett om det är för en formell kväll ute eller en mer avslappnad outfit. Det kan också ges som en gåva till en älskad person, eftersom det levereras i en ask Adore, redo att ges som en present.

Som ett välkänt smyckesmärke använder Adoreengage endast de finaste materialen för sina kreationer. Varje smycke är noggrant tillverkat för att säkerställa exceptionell kvalitet och lång hållbarhet.

Damarmbandet Adore 5260437 är det perfekta valet för dig som älskar smycken som är både eleganta och tidlösa. Så lägg till den här must-have-accessoaren till din smyckessamling redan idag.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5260437
Färg grå
Färg Grå
Storlek 6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1