Armband för kvinnor Adore 5260427 [Storlek 6 cm]

Armband för kvinnor Adore 5260427 [Storlek 6 cm]

905,96 kr

679,47 kr

-25%
Piffa upp dina outfits med damarmbandet Adore 5260427, en raffinerad och elegant accessoar från Adore.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Adore 5260427

Armbandet Adore 5260427 är en elegant och raffinerad accessoar som ger en sofistikerad touch till alla dina outfits. Designad av märket Adore, är det den perfekta förkroppsligandet av elegans och femininitet.

Detta armband är speciellt utformat för kvinnor, med särskild uppmärksamhet på detaljer och kvaliteten på de material som används. Det är omsorgsfullt tillverkat och prytt med magnifika ädelstenar som ger det en unik, lyxig look.

Oavsett om du bär det för ett speciellt tillfälle eller bara för att komplettera din vardagsoutfit, kommer detta armband att ge en touch av glamour och stil till din look. Det är mångsidigt och passar alla tillfällen, oavsett om det är en elegant kväll eller en avslappnad dag ute.

Designen på Adore 5260427 -armbandet är både modern och tidlös, vilket gör det till en accessoar som du kan bära i många år framöver. Det är också léger och bekvämt att bära, så att du kan bära det hela dagen utan att känna dig obekväm.

Unna dig själv eller en speciell kvinna i ditt liv detta vackra armband. Det är en perfekt present på födelsedagen, årsdagen eller bara för att visa din tillgivenhet.

Vänta inte längre utan lägg till Adore 5260427 damarmband till din smyckessamling redan idag. Du kommer inte att bli besviken på dess exceptionella kvalitet och tidlösa design. Beställ ditt idag och lägg till en touch av sofistikering till din stil.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5260427
Färg gyllene
Färg Gyllene
Storlek 6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1