Örhängen för kvinnor Adore 5259863 [Storlek 5 cm]

Örhängen för kvinnor Adore 5259863 [Storlek 5 cm]

722,32 kr

399,60 kr

-45%
Förgyll din look med Adore örhängen, den oumbärliga accessoaren för en touch av tidlös elegans och femininitet.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Örhängen för kvinnor Adore 5259863

Örhängen är en tidlös modeaccessoar som ger en touch av elegans och femininitet till alla outfits. Med Adore örhängen för damer kan du vara säker på att se elegant och stilfull ut vid alla tillfällen.

Varumärket Adore är känt för sina högkvalitativa smycken och unika design. Örhängena för kvinnor från Adore är inget undantag. Varje par är noggrant utformat för att framhäva skönheten hos den moderna, självsäkra kvinnan.

Örhängena är designade för kvinnor, av kvinnor. Varumärket Adore förstår kvinnors behov och önskemål när det gäller smycken. Det är därför varje par av Adore örhängen för kvinnor är skapade med omsorg om detaljer och kvalitet.

Den eleganta och sofistikerade designen på Adore örhängen är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en elegant utekväll eller en dag på kontoret. Örhängena är lätta och bekväma att bära, så att du kan bära dem hela dagen utan att känna obehag.

Örhängena från Adore är tillverkade av högkvalitativa material och är hållbara och slitstarka, vilket garanterar att de kommer att förbli vackra i många år framöver. Den oklanderliga finishen och de gnistrande ädelstenarna ger en touch av glamour till dessa redan underbara örhängen.

Örhängena är också den perfekta presenten till alla speciella kvinnor i ditt liv. Oavsett om det är till en födelsedag, årsdag eller bara för att visa henne din kärlek och tillgivenhet, kommer Adore örhängen för kvinnor att uppskattas och värdesättas av alla kvinnor.

Så varför vänta? Lägg till en touch av sofistikering och elegans till din smyckessamling med Adore örhängen för dam. Med sin eleganta design och oslagbara kvalitet kommer du inte att kunna motstå deras charm. Beställ nu och lägg till en touch av skönhet till din vardag look.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5259863
Färg grå
Färg Grå
Storlek 5 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen