Vinterstövlar för kvinnor Be Lenka Sierra

Vinterstövlar för kvinnor Be Lenka Sierra
Börjar på: 2 436,30 kr
Håll dig varm och snygg i vinter med Barebarics Sierra läderstövlar för damer. De är bekväma, mjuka och slitstarka och passar perfekt för alla tillfällen.
Franska storlekar som standard
Börjar på: 2 436,30 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vinterstövlar för kvinnor Be Lenka Sierra

Produktinformation
Material: läder (skuret läder)
Foder: fleece
Yttersula: TPU
Be Lenka barfota vinterstövlar i läder Sierra är snygga, tekniskt avancerade skor för kallt väder. Lädret som används är vattenavvisande*.

Be Lenka vinterstövlar är tillverkade av högkvalitativt läder. Användningen av fleeceisolering garanterar en behaglig torr och varm känsla. Stövlarna är slitstarka, flexibla och smidiga. Tack vare den förstorade främre delen nära tårna erbjuder de komfort och låter foten röra sig naturligt utan några begränsningar. De varken trycker, begränsar eller deformerar tårna. Stövlarna ger komfort hela dagen. Den 4 mm tjocka sulan är flexibel och följsam. UrbanComfort-sulan är utformad för barfotakomfort varje dag. Den nya TR-blandningen ger utmärkt slitstyrka med bibehållen flexibilitet.

Människans fötter är av naturen byggda för naturlig, obegränsad rörelse. Be Lenka barfotaskor stödjer alla fötternas naturliga egenskaper och låter dem fungera helt fritt och naturligt, utan några begränsningar. Barfotaskor är en perfekt imitation av att gå barfota, precis som naturen avsåg.

Typ av skor: vintervandringsskor

Mer information

Varumärke Be Lenka
Tillverkarens SKU 51816213-3
Färg mörk choklad
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen