Behå för kvinnor Yeaz Adore

Behå för kvinnor Yeaz Adore

Börjar på: 844,75 kr

653,89 kr

-23%
Upptäck dam-bh:n Yeaz Adore, med sin eleganta asymmetriska design och sitt smidiga, sportiga material, perfekt för alla intensiva träningspass.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 844,75 kr

653,89 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Yeaz Adore

Med sin snygga asymmetriska skärning och smidiga, sportiga tyg är denna topp perfekt för intensiva träningspass, flöden från yoga eller något annat tillfälle när du vill se ut som bäst.


Denna enaxlade topp i mjukt, fukttransporterande ultra material är perfekt för varje träningspass. Oavsett om du bemästrar yoga -positioner eller fitness-pass har ADORE -toppen allt du behöver. Den har den perfekta blandningen av stretch och stöd för att du ska må bra och se cool ut i alla situationer.


Det flexibla sporttyget och den snygga asymmetriska designen är den perfekta kombinationen för tidiga morgonsessioner på yoga, spontana strandresor, intensiva träningspass eller klubbäventyr sent på kvällen. Oavsett om du bär den som ett lagerplagg eller som ett statement-plagg är ADORE ett statement-plagg som är perfekt för gymmet, stranden och allt däremellan. Så kör hårt! Lägg till en touch av sportig elegans till varje outfit med ADORE.

Mer information

Varumärke Yeaz
Tillverkarens SKU 5038153
Färg vit fokus
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen