Långärmad T-shirt för kvinnor CULTURE Kajsa VN

Långärmad T-shirt för kvinnor CULTURE Kajsa VN

Börjar på: 603,18 kr

452,35 kr

-25%
Långärmad T-shirt CULTURE Kajsa VN, för en touch av feminin, trendig stil. Kolla in den nu!

Slut i lager

Beskrivning

Långärmad T-shirt för kvinnor CULTURE Kajsa VN

Upptäck vår nya långärmade T-shirt för kvinnor, CULTURE Kajsa VN. Denna T-shirt är tillverkad av det kända märket CULTURE och kombinerar stil och komfort för den perfekta outfiten för alla tillfällen.

De långa ärmarna på denna T-shirt ger extra täckning för att hålla dig varm under svalare dagar, medan V-ringningen ger en feminin och elegant touch. Den smala passformen met framhäver din figur samtidigt som den är bekväm att bära.

Denna T-shirt är perfekt för moderna kvinnor med en stark känsla för stil. Den unika, trendiga designen kommer att komplettera alla dina outfits, oavsett om det gäller en avslappnad dag eller en elegantare kväll.

T-shirten är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både mjuk och slitstark, vilket ger dig långvarig komfort och kvalitet som håller. Dessutom är den lätt att ta hand om, så att du kan använda den om och om igen utan att den tappar form eller färg.

CULTURE Kajsa VN är ett måste i din garderob. Så vänta inte längre och unna dig denna långärmade T-shirt för kvinnor för att lägga till en touch av stil och femininitet till alla dina outfits. Den finns i olika storlekar som passar alla kvinnor och är det perfekta valet för en oklanderlig look under alla omständigheter.

Mer information

Varumärke CULTURE
Tillverkarens SKU 50110506-193917
Färg svart pärla
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Lång ärm
Antal per produkt 1