halsduk för kvinnor CULTURE Banda

halsduk för kvinnor CULTURE Banda

244,24 kr

152,54 kr

-38%
Upptäck halsduken för kvinnor CULTURE Banda, den viktiga accessoaren för att komplettera din outfit med elegans och stil, signerad av märket CULTURE.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

halsduk för kvinnor CULTURE Banda

CULTURE Banda halsduk för kvinnor är den perfekta accessoaren för att komplettera din outfit med stil och elegans. Denna halsduk är designad av CULTURE och har skapats speciellt för kvinnor för att framhäva deras femininitet och unika personlighet.

Varumärket CULTURE är känt för sina originella och tidlösa kreationer, och Banda halsduken är inget undantag. Dess moderna, raffinerade design gör den till en mångsidig accessoar som passar för alla tillfällen. Oavsett om det är för en elegant kväll eller en avslappnad dag ute, kommer denna halsduk att passa din stil och lägga till en touch av sofistikering till din outfit.

Halsduken är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både mjuk och lätt, vilket ger optimal komfort samtidigt som den skyddar dig mot kyla. Det högkvalitativa tyget blir inte skevt med tiden, vilket garanterar att du har en halsduk som kommer att hålla länge.

Mönstret Banda är en signatur för varumärket CULTURE, med sina geometriska linjer och livfulla färger som ger halsduken en dynamisk och modern touch. Den är lätt att kombinera med olika outfits och ger en touch av färg till din garderob.

Denna halsduk är perfekt som present eller för att unna dig själv och kommer att uppskattas av alla kvinnor som letar efter en accessoar som är både trendig och tidlös. Så vänta inte längre med att lägga till denna scarf för kvinnor CULTURE Banda till din samling av accessoarer och låt dig förföras av dess charm och unika stil.

Mer information

Varumärke CULTURE
Tillverkarens SKU 50110446-105680
Färg grön kvadrat
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1