Jeans för kvinnor CULTURE Ami Annie Fit

Jeans för kvinnor CULTURE Ami Annie Fit

Börjar på: 856,38 kr

250,24 kr

-71%
Välj stil och komfort med jeans CULTURE Ami Annie Fit . Det perfekta tillskottet till din damgarderob.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 856,38 kr

250,24 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jeans för kvinnor CULTURE Ami Annie Fit

Letar du efter trendiga, bekväma jeans för att komplettera din garderob? Då behöver du inte leta längre! Women's jeans CULTURE Ami Annie Fit finns här för att uppfylla alla dina behov. Med sin smala passform och tidlösa stil är dessa jeans jeans det du behöver för att se snygg ut vid alla tillfällen.

Tillverkade av det berömda märket CULTURE, dessa jeans har utformats speciellt för kvinnor. Deras design met framhäver den feminina silhuetten samtidigt som de erbjuder optimal komfort. Kvaliteten på de material som används är oöverträffad, vilket garanterar dig en hållbar och slitstark produkt.

CULTURE Ami Annie Fit damjeans finns i ett brett utbud av storlekar för att passa alla kroppsformer. Dessutom har de en smickrande skärning som passar varje figur. Oavsett om du är kort eller lång, smal eller kurvig, kommer dessa jeans att passa din kropp perfekt.

Stilen på dessa jeans jeans är också oemotståndlig. Med sin diskreta tvätt och smala passform är de både moderna och tidlösa. Du kan bära dem för en avslappnad look med sneakers och en T-shirt, eller kombinera dem med klackar och en skjorta för en mer sofistikerad look. Du kan bära dem för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på jobbet eller en kväll ute med vänner.

Varumärket CULTURE är känt för sitt engagemang för etiskt och hållbart mode. Genom att köpa dessa jeans för kvinnor stöder du ett ansvarsfullt varumärke som använder miljövänliga material och ser efter sina arbetares välbefinnande.

Kort sagt, jeans CULTURE Ami Annie Fit är ett måste i din garderob. De är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och kombinerar komfort, stil och ansvar. Vänta inte längre med att unna dig detta måste-ha och komplettera din look med en touch av femininitet och modernitet. Beställ nu och få det perfekta paret jeans för varje kvinna!

Mer information

Varumärke CULTURE
Tillverkarens SKU 50110272-500029
Färg mörkblå tvätt
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1