Blus för kvinnor CULTURE Hudson

Blus för kvinnor CULTURE Hudson

Börjar på: 733,95 kr

217,68 kr

-70%
Upptäck damblusen CULTURE Hudson, det väsentliga för en elegant och elegant look, signerad av märket CULTURE.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 733,95 kr

217,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Blus för kvinnor CULTURE Hudson

Damblusen CULTURE Hudson är ett riktigt måste för alla kvinnor som vill ha en chic och elegant look. Blusen är tillverkad av CULTURE och är den perfekta symbolen för varumärkets moderna och femininaesprit.

Blusen är designad speciellt för kvinnor och är både trendig och tidlös. Den eleganta, strömlinjeformade designen är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute med vänner.

Blusens kvalitet går inte att ta miste på, tack vare förstklassiga material och omsorgsfull tillverkning. Det lätta, flödande tyget ger optimal komfort och framhäver den feminina silhuetten. Den smala passformen och raffinerade detaljer som knapparna i pärlemor ger blusen en sofistikerad touch.

Den neutrala färgen på blusen, som finns i svart eller vitt, gör den till en riktig basmodell i alla kvinnors garderober. Den är lätt att kombinera med vilken outfit som helst, antingen med smarta byxor för en professionell look eller med en kjol för en mer avslappnad look.

Bär damblusen CULTURE Hudson och du kommer garanterat att göra ett statement. Dess tidlösa, eleganta stil kommer inte att gå obemärkt förbi och kommer att få dig att sticka ut med stil. Tveka inte, lägg till detta viktiga plagg i din garderob nu!

Mer information

Varumärke CULTURE
Tillverkarens SKU 50110016-500012
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1