Långärmad T-shirt för kvinnor CULTURE Kajsa

Långärmad T-shirt för kvinnor CULTURE Kajsa

Börjar på: 550,31 kr

412,70 kr

-25%
Visa din avslappnade stil med denna långärmade t-shirt för kvinnor CULTURE Kajsa. Den är designad av ett viktigt varumärke inom dammode och är ett måste.

Slut i lager

Beskrivning

Långärmad T-shirt för kvinnor CULTURE Kajsa

CULTURE Kajsa långärmad t-shirt för damer är ett måste för alla som älskar avslappnat, feminint mode. Denna t-shirt är designad av CULTURE och kombinerar stil och komfort för att ge dig en trendig och bekväm look.

Den är tillverkad av kvalitetsmaterial och känns mjuk och skön att bära. De långa ärmarna gör att du kan bära den året runt, antingen på sommaren för svala kvällar eller på vintern under en jumper. Den smala passformen följer kroppens kurvor och framhäver din feminina silhuett.

CULTURE Kajsa T-shirt har en modern och elegant design med fina svarta och vita ränder. Den rundade halsen och de något utsvängda ärmarna ger detta tidlösa plagg en feminin touch. Den är lätt att kombinera med dina favoritoutfits, oavsett om det är jeans för en avslappnad look eller en kjol för ett speciellt tillfälle.

Förutom att vara snygg är denna t-shirt också lätt att ta hand om. Den kan maskintvättas utan risk för att bli skev eller blekt. Den finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer.

Lägg till en touch av stil och komfort till din garderob med denna långärmade t-shirt för kvinnor CULTURE Kajsa. Oavsett om du är på språng, på jobbet eller på fest är den din allierade för en trendig, feminin look under alla omständigheter. Vänta inte längre och köp detta måste från CULTURE nu.

Mer information

Varumärke CULTURE
Tillverkarens SKU 50106073-190403
Färg havssköldpadda
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Lång ärm
Antal per produkt 1