Örhängen för kvinnor Cristian Lay 436670 [Storlek 1,3x1,3 cm]

Örhängen för kvinnor Cristian Lay 436670 [Storlek 1,3x1,3 cm]

465,22 kr

148,39 kr

-68%
Förstärk din kvinnlighet med örhängen från Cristian Lay 436670. Elegans och kvalitet från ett välkänt smyckesmärke. Beställ nu!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Örhängen för kvinnor Cristian Lay 436670

Upptäck skönheten och elegansen i örhängen för kvinnor Cristian Lay 436670. Örhängena är tillverkade av det berömda smyckesmärket Cristian Lay och är en riktig modeaccessoar för kvinnor som söker kvalitet och förfining.

Örhängenas design är både modern och tidlös, vilket gör dem till den perfekta accessoaren för alla tillfällen. Oavsett om det är för en elegant utekväll eller en avslappnad look, kommer dessa örhängen att vara ditt val för att komplettera din outfit.

Örhängena är tillverkade av högkvalitativa material och är inte bara snygga utan också hållbara. Deras omsorgsfulla finish återspeglar all kunskap och expertis hos varumärket Cristian Lay, som har specialiserat sig på förstklassiga smycken i många år.

Deras eleganta form och silverfärg kommer att ge din stil en sofistikerad touch. De fina, delikata detaljerna på dessa örhängen kommer att framhäva ditt ansikte och ge en touch av glitter till din look.

Örhängena är specialdesignade för kvinnor som vill känna sig vackra och självsäkra. De är lätta och bekväma att bära, så du kommer inte ens att känna dem på öronen. Deras säkra fästsystem ser också till att de sitter på plats hela dagen.

Unna dig själv eller en speciell kvinna i ditt liv dessa magnifika örhängen Cristian Lay 436670. De är den perfekta presenten för alla tillfällen: födelsedag, mors dag, alla hjärtans dag eller helt enkelt för att glädja någon speciell.

Titta inte längre, dessa örhängen från Cristian Lay 436670 är det perfekta valet för dig som uppskattar skönhet och kvalitet. Lägg till dem i din smyckessamling nu och låt dig förföras av deras tidlösa charm.

Mer information

Varumärke Cristian Lay
Tillverkarens SKU 436670
Färg rosa
Färg Rose
Storlek 1,3x1,3 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1