Örhängen för kvinnor Cristian Lay 432790

Örhängen för kvinnor Cristian Lay 432790

208,13 kr

148,39 kr

-29%
Sublimera din stil med Cristian Lay örhängen, symboler för elegans och sofistikering för den moderna kvinnan.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Örhängen för kvinnor Cristian Lay 432790

Ge dig själv en touch av elegans och sofistikering med dessa magnifika örhängen för kvinnor Cristian Lay 432790. Örhängena är tillverkade av det kända märket Cristian Lay och har designats för den moderna kvinnan som vill ge sin look en touch av förfining.

Örhängen är en viktig accessoar för varje kvinna, och dessa kreationer från Cristian Lay är inget undantag. Örhängena är tillverkade med känsla för detaljer och oklanderlig kvalitet och är både eleganta och tidlösa.

Örhängenas design är både enkel och sofistikerad. De fina formerna och silverfinishen bryts av med gnistrande kristaller. Örhängena är det perfekta komplementet till alla outfits, oavsett om det är en elegant kväll eller en avslappnad dag ute.

Som kvinna är det viktigt att känna sig vacker och självsäker, och de här örhängena hjälper dig att uppnå det. De är den perfekta presenten till dig själv eller till en speciell kvinna i ditt liv. Med deras pålitliga varumärke, Cristian Lay, kan du vara säker på att dessa örhängen är av högsta kvalitet och kommer att hålla länge.

Missa inte chansen att äga dessa vackra örhängen för kvinnor Cristian Lay 432790. Lägg till dem till din smyckessamling idag och låt dem lysa med sin egen gnista. Skäm bort dig själv och lägg till en touch av lyx till din stil med dessa måste-ha-örhängen från Cristian Lay.

Mer information

Varumärke Cristian Lay
Tillverkarens SKU 432790
Färg vit
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1