Örhängen för kvinnor Cristian Lay 431890

Örhängen för kvinnor Cristian Lay 431890

220,36 kr

164,18 kr

-26%
Piffa upp din look med örhängen från Cristian Lay, en oumbärlig accessoar för en elegant och raffinerad kvinna.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Örhängen för kvinnor Cristian Lay 431890

Örhängen är ett måste för alla eleganta, stilmedvetna kvinnor. Med Cristian Lay 431890 örhängen för kvinnor kan du lägga till en touch av sofistikering till vilken outfit som helst. Dessa örhängen, designade av det berömda varumärket Cristian Lay, är ett riktigt smycke som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet.

Örhängena är tillverkade med stor omsorg om detaljer och kvalitetsmaterial och är den perfekta kombinationen av modern design och tidlös elegans. Deras fina form och omsorgsfulla finish gör dem till en idealisk accessoar för alla tillfällen, från en elegant utekväll till vardagskläder på tous.

Silverfärgen ger ditt ansikte en touch av lyster och framhäver din naturliga skönhet. Oavsett om du har kort eller långt hår kommer dessa örhängen att matcha din frisyr perfekt och ge en touch av glans till din look.

Som kvinna är det viktigt att välja accessoarer som speglar din personlighet och stil. Med Cristian Lay 431890 örhängen för kvinnor kan du bekräfta din kvinnlighet och din smak för mode. Deras unika design och tidlösa elegans gör dem till en accessoar som du kan bära med självförtroende och stolthet.

Oavsett om du ger bort dem som gåvor eller unnar dig själv något, kommer dessa örhängen att bli ett värdefullt tillskott till din smyckessamling. Så varsågod, låt dig förföras av skönheten och charmen hos Cristian Lay 431890 örhängen för kvinnor. Skäm bort dig själv och skapa en sensation med dessa unika och raffinerade smycken som garanterat kommer att följa med dig på alla dina äventyr.

Mer information

Varumärke Cristian Lay
Tillverkarens SKU 431890
Färg guld
Färg Gyllene
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1