Örhängen för kvinnor Cristian Lay 423420 [Storlek 9x9 cm]

Örhängen för kvinnor Cristian Lay 423420 [Storlek 9x9 cm]

550,93 kr

164,18 kr

-70%
Piffa upp din look med Cristian Lay örhängen för damer, en oumbärlig accessoar som kompletterar din outfit.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Örhängen för kvinnor Cristian Lay 423420

Örhängen är ett måste för att komplettera en outfit och framhäva ditt ansikte. Och dessa örhängen för damer från Cristian Lay 423420 är inget undantag. Med sin eleganta, raffinerade design kommer de garanterat att ge din stil en touch av sofistikering.

Örhängena är tillverkade av det berömda varumärket Cristian Lay och är en symbol för kvalitet och hantverk. Den noggranna finishen och valet av högkvalitativa material gör dem till ett tidlöst och hållbart smycke.

Örhängena är speciellt designade för kvinnor och är ett riktigt modesmycke som kommer att tilltala alla kvinnor som söker stil. Deras fina form och gyllene färg ger din outfit en touch av femininitet och elegans.

Oavsett om du bär dem för ett speciellt tillfälle eller varje dag är dessa örhängen den perfekta accessoaren för att framhäva ditt ansikte och din personlighet. De passar till alla outfits, från den mest avslappnade till den mest eleganta, och ser bra ut med tous stilar.

Unna dig dessa magnifika örhängen för kvinnor Cristian Lay 423420 för att lägga till en touch av glamour och sofistikering till din look. De är också en perfekt present till dina nära och kära, en symbol för din kärlek och omsorg om dem.

Så vänta inte längre, låt dig förföras av dessa örhängen för kvinnor Cristian Lay 423420 och lägg till en touch av lyx till din smyckesamling. Du kommer inte att kunna klara dig utan dem!

Mer information

Varumärke Cristian Lay
Tillverkarens SKU 423420
Färg silver
Färg Silver
Storlek 9x9 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1