Flip-flops för kvinnor Havaianas Slim Metal Logo And Crystal

Flip-flops för kvinnor Havaianas Slim Metal Logo And Crystal

Börjar på: 489,71 kr

346,71 kr

-29%
Elegans och komfort på sommaren med Havaianas Slim Metal Logo And Crystal flip-flops för kvinnor. Lägg till en touch av glamour till dina outfits.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,71 kr

346,71 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Flip-flops för kvinnor Havaianas Slim Metal Logo And Crystal

Upptäck Havaianas Slim Metal Logo And Crystal flip-flops för damer, det perfekta valet för att lägga till en touch av glamour till dina sommaroutfits. Tillverkade av det kända märket Havaianas, kombinerar dessa flip-flops komfort och stil för en elegant, avslappnad look.

Den smala, feminina silhuetten gör dessa flip-flops till ett måste för varma sommardagar. Den metalliska logotypen Havaianas och de fina kristallerna ger dessa klassiska flip-flops en sofistikerad touch. Du kommer garanterat att sticka ut från mängden med dessa glänsande, eleganta detaljer.

Dessa flip-flops är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort. Den mjuka gummisulan anpassar sig perfekt efter fotens form, så att du kan gå hela dagen utan att känna dig trött. Dessutom ger den halkfria sulan optimalt grepp på alla underlag.

Dessa flip-flops finns i en rad olika färger och passar till tous alla stilar. Oavsett om du bär dem för en dag på stranden, en promenad på stan eller en kväll ute på terrassen, kommer de att vara din viktigaste modeallierade. Deras mångsidighet gör dem också till ett perfekt val för semestern, eftersom de kan bäras med en strandoutfit eller med en elegant klänning för en kväll ute på stan.

Skäm bort dig själv med flip-flops från Havaianas Slim Metal Logo And Crystal, ett måste för alla kvinnor som letar efter ultimat komfort utan att göra avkall på stil. Lägg till en touch av glamour till dina sommaroutfits och låt dig förföras av den tidlösa charmen hos varumärket Havaianas. Beställ nu och gör dig redo för en sommar med elegans och komfort.

Mer information

Varumärke Havaianas
Tillverkarens SKU 4129769-3581
Färg rosa guld
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1