Träningsskor för kvinnor Puma Select Mayu Teddy 41

Träningsskor för kvinnor Puma Select Mayu Teddy 41

Börjar på: 1 101,84 kr

784,88 kr

-29%
Välj den trendiga, bekväma stilen på Puma Select Mayu Teddy 41 sneakers, den feminina touchen från Puma.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 101,84 kr

784,88 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Puma Select Mayu Teddy 41

Dessa damskor från Puma Select Mayu Teddy 41 är ett snyggt och bekvämt val för alla kvinnor som letar efter en sportsko av hög kvalitet. Varumärket Puma är känt för sin expertis inom stil och prestanda, och dessa sneakers är inget undantag.

De är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort samtidigt som de är slitstarka och tåliga. Den neutrala färgen och snygga designen gör dem perfekta för alla outfits, från en aktiv dag till en avslappnad utekväll.

Yttersulan i gummi ger utmärkt grepp, medan mellansulan i skum ger optimal dämpning för långvarig komfort. Skorna har också en ovandel i mjuk mocka för en snygg look och lyxig känsla.

Designen på dessa Puma Select Mayu Teddy 41 sneakers är inspirerad av klassiska löparskor, men med en modern twist. De lindade snörena ger en feminin touch och pälsdetaljerna på sidan och hälen ger en trendig och elegant look.

Oavsett om du är en fashionista eller en hängiven idrottskvinna är dessa damskor från Puma Select Mayu Teddy 41 det perfekta valet för att kombinera stil och komfort. Lägg till dem till din skosamling idag och var redo att ta dig an alla tillfällen med självförtroende och stil.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 384887-02
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen