Träningsskor för kvinnor Puma Vtg

Träningsskor för kvinnor Puma Vtg

Börjar på: 1 224,27 kr

1 049,81 kr

-14%
Upptäck Vtg -kollektionen från Puma, med damskor i en retro och trendig stil. Perfekt för en sportig och elegant look!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 224,27 kr

1 049,81 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Puma Vtg

Upptäck Puma Vtg damskor, en perfekt blandning av retrostil och modernitet. Med sin 80-talsinspirerade design är dessa sneakers ett måste för alla kvinnor som letar efter en touch av nostalgi i sin garderob.

Skorna tillverkas av det kända märket Puma, som är känt för sin expertis inom sportskor, och är både bekväma och trendiga. Tack vare den mjuka gummisulan kan du bära dem hela dagen utan att känna dig trött eller obekväm.

Den tidlösa vita färgen förstärks av inslag av marinblått och rött, vilket ger skorna en originell look look vintage. De passar utmärkt till alla outfits, oavsett om det är en avslappnad dag ute eller en kväll på stan.

Damskorna Puma Vtg har också den berömda Puma -remsan längs sidan, en symbol för varumärket och dess historia. Denna detalj ger skorna en känsla av äkthet och bekräftar deras kvalitet.

Dessa sneakers är designade speciellt för kvinnor och har perfekt passform och framhäver din figur. Oavsett om du är på väg till ett sportpass eller en hektisk dag kommer du att känna dig bekväm och snygg i dina Puma Vtg sneakers.

Deras retrostil kommer inte att låta dig gå obemärkt förbi, och du kommer säkert att få massor av komplimanger för dina skor. Puma Vtg damskor är ett måste för alla mode- och sportfans.

Missa inte dessa unika träningsskor och lägg till dem i din samling redan idag. Med sin kvalitet och tidlösa design kommer de att bli en varaktig investering i din garderob. Så vänta inte längre, unna dig Puma Vtg damskor för en trendig look och vintage under alla omständigheter.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 384253-01
Färg svart/rosa
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen