Vattentät jacka för kvinnor Helly Hansen Newport Inshore

Vattentät jacka för kvinnor Helly Hansen Newport Inshore
Börjar på: 2 938,25 kr
Håll dig snygg och skyddad med Helly Hansen Newport Inshore vattentät jacka, designad för kvinnor med en passion för båtliv.

Slut i lager

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor Helly Hansen Newport Inshore

Den vattentäta jackan Helly Hansen Newport Inshore är ett måste för alla kvinnor med passion för båtliv. Jackan är designad av det kända varumärket Helly Hansen och kombinerar stil, komfort och prestanda för att följa med dig på dina utflykter till sjöss.

Den vattentäta jackan är tillverkad av högkvalitativa material och har Helly Tech®-teknik som gör den helt vattentät, andningsbar och vindtät. Oavsett väder håller du dig torr och bekväm med den här jackan.

Den eleganta, feminina designen kommer inte att gå obemärkt förbi på båtdäcket. Med sin smala passform och omsorgsfulla detaljer framhäver jackan din figur samtidigt som den ger dig optimal rörelsefrihet. Dessutom finns den i en rad olika färger som passar alla smaker.

Oavsett om du är en hängiven seglare, fiskare eller bara ute på vattnet, garanterar Helly Hansen Newport Inshore jackan ett effektivt skydd mot elementen. De många fickorna håller din utrustning nära till hands och den justerbara huvan skyddar dig i händelse av regn.

Förutom att vara funktionell är denna jacka också miljövänlig. Den är tillverkad av återvunnet material och är miljövänlig, slitstark och tålig.

Förlita dig på att varumärket Helly Hansen, som har utrustat marinpersonal i över 140 år, kan erbjuda dig en vattentät jacka av hög kvalitet. Med Helly Hansen Newport Inshore-jackan är du redo att möta alla väderförhållanden när du är ute på havet. Så vänta inte längre och lägg till den i din sportgarderob nu!

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 34335-636
Färg azurit
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen