Mackintosh för kvinnor Stutterheim Stockholm

Mackintosh för kvinnor Stutterheim Stockholm

Börjar på: 2 570,97 kr

1 417,09 kr

-45%
Håll dig snygg i regnet med mackintosh Stutterheim Stockholm för damer. Ett måste från det svenska märket Stutterheim för alla kvinnor.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 2 570,97 kr

1 417,09 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Mackintosh för kvinnor Stutterheim Stockholm

Stutterheim Stockholm women's mackintosh är ett snyggt och praktiskt val för alla kvinnor som vill hålla sig borta från regnet och ändå se snygga ut. Denna mackintosh är tillverkad av det välkända varumärket Stutterheim och är utformad för att hålla länge och stå emot väder och vind.

Den feminina, smala passformen framhäver din figur, medan den tidlösa färgen kompletterar alla outfits. Med sin eleganta, minimalistiska design kommer denna mackintosh att ge din garderob en sofistikerad touch.

Jackan är tillverkad av högkvalitativa material och är vattentät samtidigt som den andas och håller regnet borta samtidigt som den transporterar bort svett. Den har också en justerbar huva för extra skydd mot väder och vind.

Oavsett om du är i stan eller ute i naturen kommer denna mackintosh från Stutterheim Stockholm att vara din pålitliga allierade för att hålla dig torr och snygg. Den tidlösa designen gör den till en långvarig investering, perfekt för alla tillfällen.

Låt inte regnet förstöra din stil, välj Stutterheim Stockholm Women's mackintosh och håll dig snygg oavsett väder. Ett måste för alla kvinnor som bryr sig om stil och komfort.

Mer information

Varumärke Stutterheim
Tillverkarens SKU 3218-4002
Färg grå kol
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1