Blazer för kvinnor Soaked in Luxury Shirley Allover

Blazer för kvinnor Soaked in Luxury Shirley Allover

Börjar på: 1 223,66 kr

856,50 kr

-30%
Upptäck damskor Blazer Soaked in Luxury Shirley Allover , ett måste från det danska märket för en feminin och trendig look!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 223,66 kr

856,50 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Blazer för kvinnor Soaked in Luxury Shirley Allover

Denna blazer för dam från Soaked in Luxury är ett måste för varje kvinnas garderob. Shirley Allover är en elegant och sofistikerad blazer som kommer att ge en touch av klass till alla dina outfits.

Tillverkad av högkvalitativa material, kommer denna blazer att erbjuda dig optimal komfort samtidigt som den är elegant. Den smala passformen framhäver din figur och ger dig en elegant, feminin look.

Shirley Allover har ett fint, raffinerat mönster i hela tyget, vilket ger en touch av originalitet till denna klassiska blazer. Den är perfekt för en dag på kontoret, en kväll ute med vänner eller till och med ett speciellt tillfälle.

Dam blazer Soaked in Luxury Shirley Allover är det perfekta valet för dig som vill sticka ut med stil. Den tidlösa designen gör den till ett plagg som du kan bära om och om igen, säsong efter säsong.

Vänta inte längre med att lägga till denna blazer till din samling och unna dig en snygg och trendig look. Beställ din Shirley Allover nu och gör dig redo att imponera med din unika stil.

Mer information

Varumärke Soaked in Luxury
Tillverkarens SKU 30407606-302593
Färg djur av kelp
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen