Blus för kvinnor Soaked in Luxury Susie

Blus för kvinnor Soaked in Luxury Susie

Börjar på: 1 223,66 kr

366,54 kr

-70%
Blusen Soaked in Luxury Susie: ett måste inom dammode för en elegant och trendig look för alla tillfällen.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 223,66 kr

366,54 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Blus för kvinnor Soaked in Luxury Susie

Damblusen Soaked in Luxury Susie är en riktig juvel från Soaked in Luxury. Blusen är speciellt designad för den moderna, eleganta och raffinerade kvinnan. Med sin unika design och sofistikerade detaljer är den perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute med vännerna.

Blusen är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark. Det lätta tyget som andas formar sig perfekt efter kroppen och framhäver den feminina silhuetten. Skärningen är också mycket smickrande, med lätt puffade ärmar och en elegant krage.

Mönstret Soaked in Luxury är en symbol för elegans och sofistikering. Det ger blusen en unik touch av stil och gör den ännu mer speciell och eftertraktad. Du kommer inte att gå obemärkt förbi med detta exklusiva modeplagg.

Damblusen Soaked in Luxury Susie är en riktig investering i din garderob. Den är mångsidig och tidlös och kan bäras med dressade byxor för en professionell look look eller med jeans för en mer avslappnad stil. Den anpassar sig till alla kroppsformer och passar alla kvinnor.

När du väljer den här blusen väljer du kvalitet och originalitet. Soaked in Luxury är ett varumärke som är känt för sina högkvalitativa kläder och unika design. Med denna blus är du säker på att göra ett anmärkningsvärt intryck och sticka ut med din stil.

Så gå vidare och lägg till Soaked in Luxury Susie damblus till din klädkollektion. Med den kommer du alltid att se elegant och trendig ut, oavsett tillfälle. Unna dig denna lilla lyx och låt dig förföras av detta måste-ha-plagg inom dammode.

Mer information

Varumärke Soaked in Luxury
Tillverkarens SKU 30407513-302527
Färg guldfärgade paljetter med djur
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen