Blazer för kvinnor Soaked in Luxury Relia

Blazer för kvinnor Soaked in Luxury Relia

Börjar på: 1 835,79 kr

1 284,99 kr

-30%
Förbättra din look med blazer Relia by Soaked in Luxury. Ett måste för en elegant och trendig look.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 835,79 kr

1 284,99 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Blazer för kvinnor Soaked in Luxury Relia

Upptäck den eleganta, tidlösa stilen på blazer Soaked in Luxury Relia för kvinnor. Tillverkad av det berömda varumärket Soaked in Luxury, denna blazer är designad för kvinnor som bryr sig om sitt utseende och letar efter ett kvalitetsplagg för att komplettera sin garderob.

blazer Relia för damer är en perfekt blandning av sofistikering och modernitet. Den klassiska, smala passformen framhäver din silhuett och det högkvalitativa tyget ger dig optimal komfort. Med sin sobra, eleganta färg passar den lätt in i alla dina outfits, oavsett om det gäller en dag på kontoret eller en kväll ute på stan.

Denna blazer har också subtila detaljer som ger en touch av femininitet och sofistikering, såsom raffinerade metallknappar och praktiska fickor. Dessutom garanterar dess kvalitetskonstruktion att den kommer att hålla länge och tåla flera tvättar.

Oavsett om du är affärskvinna, en trendig stadsbor eller helt enkelt letar efter en garderob, kommer blazer women's Soaked in Luxury Relia att vara ett oumbärligt tillskott till din garderob. Dess mångsidiga stil innebär att du kan bära den på en mängd olika sätt för att skapa unika looker för alla tillfällen.

Missa inte denna eleganta och tidlösa blazer, designad speciellt för kvinnor av Soaked in Luxury. Beställ nu och gör succé med ditt nya favoritplagg i garderoben!

Mer information

Varumärke Soaked in Luxury
Tillverkarens SKU 30407233-110701
Färg viskande vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen