Blus för kvinnor Soaked in Luxury Kaela

Blus för kvinnor Soaked in Luxury Kaela

Börjar på: 1 101,23 kr

770,80 kr

-30%
Upptäck blusen Soaked in Luxury Kaela, feminin elegans och förfining med detta tidlösa plagg från Soaked in Luxury.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 101,23 kr

770,80 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Blus för kvinnor Soaked in Luxury Kaela

Soaked in Luxury Kaela damblus är ett måste från det danska märket Soaked in Luxury. Den förkroppsligar perfekt varumärkets unika blandning av avslappnadhet och elegans.

Denna blus är tillverkad av högkvalitativa material och kommer att tilltala kvinnor som letar efter en trendig, raffinerad stil. Den feminina, tidlösa designen gör den till ett mångsidigt plagg som passar perfekt för alla tillfällen.

Blusens skärning är också en av dess starka sidor. Den omfamnar de kvinnliga kurvorna perfekt samtidigt som den är bekväm att bära. De långa, fylliga ärmarna ger en touch av lätthet och flöde.

Färgvalet är också anmärkningsvärt. Blusen finns i en rad olika nyanser och passar alla garderober. Från klassiskt vitt till bländande rött och mer sobra toner, det finns något för alla.

Den detalj som får denna blus att sticka ut är utan tvekan V-ringningen som pryds av fina broderier. Denna fantasifulla touch ger en touch av originalitet till ensemblen och met framhäver dekolletaget hos kvinnan som bär den.

Oavsett om det gäller en dag på kontoret, en kväll ute med vänner eller en natt på stan, kommer Soaked in Luxury Kaela damblus att vara din bästa allierade. Den passar perfekt med smala byxor och pumps för en elegant, professionell look look, eller med jeans och sneakers för en mer avslappnad stil.

Så damer, låt dig förföras av detta unika plagg från Soaked in Luxury och lägg till en touch av sofistikering i din garderob. Soaked in Luxury Kaela damblus är sinnebilden för modern, tidlös stil. Beställ den nu och låt dig förföras av dess charm!

Mer information

Varumärke Soaked in Luxury
Tillverkarens SKU 30407204-302599
Färg jacquard med blommor
Färg Gyllene
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen