Långärmad blus för kvinnor Soaked in Luxury Seleena

Långärmad blus för kvinnor Soaked in Luxury Seleena

Börjar på: 1 101,23 kr

880,99 kr

-20%
Utöka din garderob med blusen Soaked in Luxury Seleena, ett feminint och elegant plagg med lång ärm.

Slut i lager

Beskrivning

Långärmad blus för kvinnor Soaked in Luxury Seleena

Långärmad blus för kvinnor Soaked in Luxury Seleena är ett måste för varje kvinnas garderob. Blusen är designad av Soaked in Luxury, ett varumärke som är känt för sina trendiga och högkvalitativa plagg, och är ett riktigt måste för varje kvinna.

Blusen är tillverkad i ett lätt, flödande tyg och ger optimal komfort samtidigt som den är elegant. De långa ärmarna ger en sofistikerad touch, perfekt för svalare dagar eller höstkvällar.

Detaljen som gör hela skillnaden? V-ringningen, som met framhäver dekolletaget på ett subtilt och feminint sätt. Tillsammans med byxor, kjolar eller till och med shorts är denna blus perfekt för alla tillfällen och alla stilar.

Den tidlösa, eleganta designen gör den till ett mångsidigt plagg som kan bäras på kontoret eller på kvällen. Den neutrala färgen är lätt att matcha med alla outfits och ger en sofistikerad touch till alla silhuetter.

Denna långärmade blus för kvinnor från Soaked in Luxury Seleena förkroppsligar perfekt varumärkets feminina, moderna stil. Den är designad för kvinnor som vill känna sig både eleganta och bekväma i sina kläder.

Unna dig detta tidlösa plagg och lägg till en touch av lyx i din garderob med blusen från Soaked in Luxury Seleena. Den är perfekt för alla tillfällen och kommer snabbt att bli ett måste i din garderob. Tveka inte längre och låt dig förföras av denna raffinerade och trendiga blus.

Mer information

Varumärke Soaked in Luxury
Tillverkarens SKU 30407092-194008
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen