Långärmad skjorta för kvinnor Soaked in Luxury Marjory

Långärmad skjorta för kvinnor Soaked in Luxury Marjory

Börjar på: 1 223,66 kr

366,54 kr

-70%
Gör ett snyggt statement med den långärmade skjortan Soaked in Luxury Marjory, ett måste för kvinnor som vill ha stil.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 223,66 kr

366,54 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långärmad skjorta för kvinnor Soaked in Luxury Marjory

Upptäck den långärmade damskjortan Soaked in Luxury Marjory, designad för moderna, eleganta kvinnor. Detta emblematiska plagg från det danska märket Soaked in Luxury är ett måste i din garderob.

Tillverkad av högkvalitativt tyg, erbjuder denna skjorta optimal komfort samtidigt som den är hållbar. De långa ärmarna ger plagget en sofistikerad touch, medan den smickrande feminina skärningen framhäver din figur.

Skjortans klassiska design förstärks av subtila detaljer som knappar i pärlemor och en elegant krage. Oavsett om du bär den för ett affärsmöte eller en utekväll med vänner, kommer Soaked in Luxury Marjory skjortan att vara din allierade för en chic och trendig look.

Varumärket Soaked in Luxury är känt för sitt engagemang för etiska och hållbara produktionsmetoder. Genom att köpa den här skjortan stöder du ett företag som värdesätter kvalitet och respekt för miljön.

Soaked in Luxury Marjory långärmad skjorta för dam finns i en rad olika storlekar och färger och kommer att passa perfekt in i din personliga stil. Lägg till den i din kollektion idag och låt dig förföras av dess tidlösa look och exceptionella kvalitet.

Mer information

Varumärke Soaked in Luxury
Tillverkarens SKU 30407086-110701
Färg viskande vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen