Damskjorta Soaked in Luxury Anette

Damskjorta Soaked in Luxury Anette

Börjar på: 1 101,23 kr

825,90 kr

-25%
Upptäck den eleganta Soaked in Luxury Anette skjortan för kvinnor - ett måste för en sofistikerad, trendig garderob.

Slut i lager

Beskrivning

Damskjorta Soaked in Luxury Anette

Damskjortan Soaked in Luxury Anette är ett måste i varje kvinnas garderob. Denna skjorta är designad av det danska varumärket Soaked in Luxury och är elegant, bekväm och tidlös.

Tillverkad av högkvalitativa material, Soaked in Luxury Anette skjortan faller perfekt och känns mjuk mot huden. Dess klassiska design och raffinerade detaljer gör den till ett perfekt val för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute på stan.

Med sin smala passform och långa ärmar framhäver skjortan met den feminina silhuetten samtidigt som den erbjuder optimal komfort. V-ringningen och de dolda knapparna ger en sofistikerad touch, medan den enfärgade färgen gör att den kan bäras till vilken outfit som helst.

Varumärket Soaked in Luxury är känt för sina kvalitetsprodukter och sitt vision tidlösa mode. Med Soaked in Luxury Anette damskjorta får du garanterat ett slitstarkt, snyggt plagg som inte kommer att bli omodernt med tiden.

Skjortan finns i flera storlekar och anpassar sig till alla kroppsformer och passar alla kvinnor. Så lägg till Soaked in Luxury Anette damskjorta i din garderob redan nu för en elegant och trendig look för alla tillfällen.

Mer information

Varumärke Soaked in Luxury
Tillverkarens SKU 30407077-182328
Färg fuchsiaröd
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen