Långärmad skjorta för kvinnor Soaked in Luxury Leighton

Långärmad skjorta för kvinnor Soaked in Luxury Leighton

Börjar på: 1 223,66 kr

917,71 kr

-25%
Upptäck den eleganta Soaked in Luxury Leighton skjortan för damer, med långa ärmar och tidlös stil. Perfekt för alla tillfällen.

Slut i lager

Beskrivning

Långärmad skjorta för kvinnor Soaked in Luxury Leighton

Upptäck vårt senaste tillskott i Soaked in Luxury -sortimentet: den långärmade damskjortan Leighton. Denna skjorta är designad för den moderna, eleganta kvinnan och är ett måste för att komplettera din garderob.

Den är tillverkad av kvalitetsmaterial och ger dig enastående komfort tack vare den smala passformen och de långa ärmarna. Den tidlösa, raffinerade stilen gör den till ett mångsidigt plagg som passar perfekt för alla tillfällen.

Skjortan Leighton från Soaked in Luxury är perfekt för att skapa både avslappnade och sofistikerade looker. Bär den med jeans och sneakers för en avslappnad chic look look, eller med en pennkjol och klackar för en mer elegant look.

Det diskreta polkagrismönstret ger den här klassiska skjortan en feminin och originell touch. Dessutom är den tillverkad i hög kvalitet som garanterar exceptionell hållbarhet, så att du kan bära den säsong efter säsong.

Skjortan finns i flera olika storlekar och passar alla feminina figurer. Så lägg till Leighton långärmad damskjorta från Soaked in Luxury till din samling - du kommer inte att ångra dig!

Mer information

Varumärke Soaked in Luxury
Tillverkarens SKU 30407008-302325
Färg varm kolasås med virvel
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen