Långärmad blus för kvinnor Soaked in Luxury Adriana

Långärmad blus för kvinnor Soaked in Luxury Adriana

Börjar på: 1 086,20 kr

327,60 kr

-70%
Klä upp dina outfits med Adriana långärmad blus från Soaked in Luxury. Klassisk och elegant, den kommer att vara din allierade.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 086,20 kr

327,60 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långärmad blus för kvinnor Soaked in Luxury Adriana

Upptäck komfort och elegans med denna långärmade blus för damer Soaked in Luxury Adriana. Från det kända märket Soaked in Luxury, är denna blus speciellt designad för kvinnor som letar efter ett raffinerat, tidlöst plagg.

Blusen är tillverkad av högkvalitativa tyger och erbjuder exceptionell komfort samtidigt som den framhäver den feminina silhuetten. De långa ärmarna ger en sofistikerad touch, medan den feminina skärningen subtilt betonar midjan.

Blusen Soaked in Luxury Adriana är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute på stan. Den klassiska designen passar alla stilar och kan enkelt kombineras med en elegant kjol eller avslappnade byxor.

Blusen är inte bara snygg och bekväm, den är också mycket lätt att ta hand om. Den kan tvättas i maskin utan problem, vilket gör den till ett måste i garderoben.

Unna dig en sofistikerad och elegant look med den långärmade blusen för kvinnor Soaked in Luxury Adriana. Lägg till den i din kollektion nu och låt dig förföras av dess tidlösa stil och exceptionella kvalitet. Ett måste för alla moderna, eleganta kvinnor.

Mer information

Varumärke Soaked in Luxury
Tillverkarens SKU 30406974-190417
Färg kombu grön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen