Kavaj med dragsko för kvinnor Soaked in Luxury Camile

Kavaj med dragsko för kvinnor Soaked in Luxury Camile

Börjar på: 1 468,51 kr

1 101,35 kr

-25%
Styla din look med Blazer dragsko Soaked in Luxury Camile för en touch av feminin sofistikering.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 468,51 kr

1 101,35 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kavaj med dragsko för kvinnor Soaked in Luxury Camile

Dambyxan Soaked in Luxury Camile med dragsko blazer är ett måste i varje kvinnas garderob. Designad av Soaked in Luxury, denna blazer är den perfekta blandningen av elegans och komfort för en look som är både chic och avslappnad.

Denna blazer är tillverkad av högkvalitativa material och har en perfekt passform och en smickrande silhuett. Den smala passformen met framhäver den feminina silhuetten samtidigt som den erbjuder stor rörelsefrihet tack vare den justerbara dragskon i midjan.

blazer med dragsko Soaked in Luxury Camile utmärker sig också genom sina raffinerade detaljer. Guldknapparna framtill och i ärmsluten ger blazer en touch av elegans, medan de praktiska fickorna ger en touch av funktionalitet.

Mångsidig och tidlös, denna blazer kan enkelt bäras på kontoret, på en kväll ute eller till och med för en avslappnad utflykt med vänner. Den är perfekt för alla tillfällen och passar perfekt till kjol, byxor eller klänning.

Lägg till en touch av sofistikering till din garderob med Soaked in Luxury Camile women's drawstring blazer. Den finns i en rad olika storlekar och färger och är det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter en snygg men bekväm blazer. Missa inte detta måste-ha-plagg för en trendig, feminin look.

Mer information

Varumärke Soaked in Luxury
Tillverkarens SKU 30406616-180422
Färg loden grön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen