Långärmad blus för kvinnor Soaked in Luxury Wila

Långärmad blus för kvinnor Soaked in Luxury Wila

Börjar på: 1 101,23 kr

332,15 kr

-70%
Svep in dig i stil med Soaked in Luxury Wila långärmad blus för kvinnor - elegans och komfort inom räckhåll.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 101,23 kr

332,15 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långärmad blus för kvinnor Soaked in Luxury Wila

Den långärmade damblusen Soaked in Luxury Wila är den perfekta blandningen av komfort och elegans. Blusen är tillverkad av Soaked in Luxury och är speciellt framtagen för kvinnor som vill känna sig både feminina och trendiga. Med sina långa ärmar håller den dig varm samtidigt som den ger dig en modern och sofistikerad look.

Denna blus är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute med vännerna. Det högkvalitativa tyget garanterar optimal komfort hela dagen, medan den smickrande skärningen framhäver din feminina silhuett.

Blusen Soaked in Luxury Wila finns i en mängd olika färger, från neutrala till ljusa, vilket gör den till ett mångsidigt val för alla årstider. Den tidlösa, strömlinjeformade designen gör den till ett plagg som du kan bära om och om igen, år efter år.

Lägg till den här blusen i din garderob och du kommer inte att bli besviken. Den är designad för moderna, aktiva kvinnor och kommer att följa med dig på alla dina äventyr med stil och komfort. Så vänta inte längre, köp den långärmade blusen för kvinnor från Soaked in Luxury Wila nu och gör ett stänk vart du än går.

Mer information

Varumärke Soaked in Luxury
Tillverkarens SKU 30406614-301959
Färg djup sjö akvarell p
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen