Blus för kvinnor Soaked in Luxury Luciana Amily 3/4

Blus för kvinnor Soaked in Luxury Luciana Amily 3/4

Börjar på: 856,38 kr

642,25 kr

-25%
Damblus Soaked in Luxury Luciana Amily 3/4: ett måste den här säsongen för en elegant och trendig stil.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 856,38 kr

642,25 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Blus för kvinnor Soaked in Luxury Luciana Amily 3/4

Soaked in Luxury Luciana Amily 3/4essence damblus är symbolen för elegans och stil. Designad av det berömda varumärket , är denna blus ett måste för alla kvinnor som letar efter en elegant, tidlös bit för sin garderob. Blusen är tillverkad av ett högkvalitativt tyg och är både lätt och bekväm att bära. Soaked in Luxury

Med sin feminina skärning och 3/4-långa ärmar framhäver blusen met silhuetten och ger en sofistikerad touch till alla outfits. Den raffinerade designen och de fina detaljerna, som knapparna i pärlemor och V-ringningen, gör den både modern och tidlös.

Oavsett om du har en hektisk dag på jobbet eller en kväll ute med vänner, kommer Soaked in Luxury Luciana Amily 3/4 damblus att vara din allierade. Du kan bära den med byxor för en professionell look eller med en kjol för en mer feminin look. Den är perfekt för alla tillfällen och ger din stil en sofistikerad touch.

Blusen är inte bara elegant, den är också lätt att ta hand om. Den är lätt att tvätta i maskin, vilket gör den till ett praktiskt plagg för moderna, aktiva kvinnor.

Unna dig lyxen med Soaked in Luxury Luciana Amily 3/4 damblus och låt dig förföras av dess tidlösa stil och exceptionella kvalitet. Blusen finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är en modeinvestering som inte kommer att göra dig besviken. Lägg till den i din kollektion nu och låt den följa med dig på alla dina äventyr med elegans och stil.

Mer information

Varumärke Soaked in Luxury
Tillverkarens SKU 30406484-301732
Färg rökt paprika mini lea
Färg Röd
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen