Flip-flops för kvinnor Ipanema Meu Sol Rasteira

Flip-flops för kvinnor Ipanema Meu Sol Rasteira

Börjar på: 281,46 kr

225,15 kr

-20%
Ipanema Meu Sol Rasteira flip-flops för damer: bekväma, eleganta och perfekta för soliga dagar. Upptäck dem nu!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 281,46 kr

225,15 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Flip-flops för kvinnor Ipanema Meu Sol Rasteira

Flip-flops för damer från Ipanema Meu Sol Rasteira är den perfekta accessoaren för soliga sommardagar. Dessa flip-flops är designade av det berömda brasilianska märket Ipanema och kombinerar stil och komfort för att hålla dig sällskap hela sommaren.

Deras eleganta, trendiga design gör dem till ett måste för alla kvinnor som letar efter ett par flip-flops av hög kvalitet. Med sin fina korsformade rem och färgglada solmotiv ger dessa flip-flops en rolig touch till alla outfits.

Ipanema Meu Sol Rasteira är tillverkade av mjukt, slitstarkt gummi och erbjuder oöverträffad komfort. De anpassar sig perfekt efter dina fötter och ger dig en känsla av lätthet och frihet hela dagen. Du kan bära dem på stranden eller i stan utan att någonsin känna dig obekväm.

Förutom att de är bekväma och snygga är dessa flip-flops också miljövänliga. Ipanema är ett varumärke som värnar om miljön och använder återvunnet material för att tillverka sina produkter. Så genom att köpa dessa flip-flops gör du din del för planeten samtidigt som du håller dig i framkanten av modet.

Ipanema Meu Sol Rasteira finns i flera olika storlekar och passar alla kvinnor, oavsett stil eller ålder. De är också perfekta för semestern, eftersom de är lätta och enkla att stoppa ner i resväskan.

Missa inte chansen att unna dig dessa fantastiska flip-flops Ipanema och få ut det mesta av sommaren med stil och komfort. Lägg till dem till din skosamling nu och gör dig redo att göra ett stänk vart du än går!

Mer information

Varumärke Ipanema
Tillverkarens SKU 27133-AV906
Färg svart/lila
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen