Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Monadde Plus

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Monadde Plus

Börjar på: 1 591,43 kr

1 193,54 kr

-25%
Ta dig an elementen i stil med den vattentäta damjackan Ragwear Monadde Plus, från det berömda märket Ragwear.

Slut i lager

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Monadde Plus

Den vattentäta damjackan Ragwear Monadde Plus är en perfekt blandning av stil och funktionalitet. Jackan är designad av det välkända varumärket Ragwear och är speciellt framtagen för kvinnor som vill ha både komfort och skydd mot väder och vind.

Den vattentäta jackan är tillverkad av högkvalitativa material och är perfekt för att hålla dig torr även under de blötaste av dagar. Det vatten- och smutsavvisande tyget håller dig torr och ren hela dagen.

Förutom sina vattentäta egenskaper är jackan också mycket bekväm att bära. Med sin feminina, smala passform formar den sig perfekt efter kroppens kurvor för en smickrande silhuett. Snygga detaljer som den höga kragen och fickorna med dragkedja ger jackan en modern och praktisk touch.

Men det som gör den här jackan ännu mer speciell är dess engagemang för miljön. Ragwear är tillverkad av hållbara, miljövänliga material och strävar efter att minska sin påverkan på planeten samtidigt som den erbjuder dig kvalitetsprodukter.

Perfekt för alla tillfällen, från en promenad i stan till en vandring i bergen, den vattentäta damjackan Ragwear Monadde Plus är ett måste för din garderob. Så vänta inte längre, unna dig denna kvalitetsjacka och håll dig torr och snygg under alla omständigheter.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2417-60003-2028
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1