Damtröja med huva och dragkedja Ragwear Paya Plus

Damtröja med huva och dragkedja Ragwear Paya Plus

Börjar på: 1 040,51 kr

780,35 kr

-25%
Välj en avslappnad, feminin stil med huvtröjan med dragkedja Ragwear Paya Plus, ett måste från Ragwear.

Slut i lager

Beskrivning

Damtröja med huva och dragkedja Ragwear Paya Plus

Ragwear Paya Plus huvtröja med dragkedja för kvinnor är ett måste för alla kvinnor som letar efter en avslappnad men ändå trendig look. Denna sweatshirt är designad av Ragwear, ett varumärke som är känt för sina bekväma, miljövänliga kläder, och kombinerar stil och etik.

Sweatshirten med dragkedja är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort och hållbarhet. Den praktiska huvan skyddar mot kyla och regn under svalare dagar. Dragkedjan framtill gör att du kan anpassa tröjan efter dina önskemål och din stil.

Designen på Ragwear Paya Plus women's zip-up hoodie är både enkel och stilren. Broderidetaljer på bröstet och ärmarna ger en sofistikerad touch. Den finns i en rad olika färger, så det finns något för varje smak och tillfälle.

Oavsett om du bär den för en avkopplande dag hemma eller en kväll ute med vänner, kommer denna huvtröja med dragkedja att vara din modeallierade. Med sin feminina skärning och oklanderliga finish ger den dig en avslappnad och snygg look look under alla omständigheter.

Förutom att vara bekväm och snygg är Ragwear Paya Plus huvtröja med dragkedja för damer också miljövänlig. Varumärket Ragwearengage använder hållbara material och etiska produktionsmetoder för att minimera sin påverkan på planeten.

Missa inte den här säsongens måste-ha. Lägg till Ragwear Paya Plus zip-up hoodie för kvinnor i din garderob nu och njut av tidlös, ansvarsfull stil. Beställ den idag och var redo att möta alla tillfällen med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2417-30005-5024
Färg havsgrön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1