Kort jumpsuit för kvinnor Ragwear Sharna

Kort jumpsuit för kvinnor Ragwear Sharna

Börjar på: 612,01 kr

458,98 kr

-25%
Välj komfort och stil med den korta jumpsuiten för kvinnor Ragwear Sharna, ett måste för dammode från Ragwear.

Slut i lager

Beskrivning

Kort jumpsuit för kvinnor Ragwear Sharna

Den korta jumpsuiten för kvinnor Ragwear Sharna är ett måste för alla kvinnor som letar efter en trendig och bekväm outfit. Denna jumpsuit är designad av det kända märket Ragwear och kombinerar stil och funktionalitet för en feminin och avslappnad look.

Den korta jumpsuiten är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark. Det lätta tyget som andas håller dig sval även i varmt väder, medan den smala passformen framhäver dina feminina kurvor. Med V-ringning och smala axelband ger den en feminin touch samtidigt som den är bekväm att bära.

Women's Short Jumpsuit Ragwear Sharna finns i ett brett utbud av färger och tryck för att passa alla smaker och stilar. Oavsett om du föredrar en klassisk look med den enfärgade svarta modellen eller väljer en djärvare stil med modellen med blommönster, kommer denna jumpsuit att passa alla dina smaker.

Du kan bära den för alla tillfällen, oavsett om det är en dag ute på stan, en kväll med vänner eller till och med en resa till stranden. Den passar perfekt med sandaler, sneakers eller till och med klackar för en mer elegant look. Lägg bara till några accessoarer så har du en komplett look på nolltid.

Förutom sin oemotståndliga stil är denna jumpsuit också mycket praktisk. Den har sidofickor så att du kan ha dina viktigaste saker nära till hands. Dessutom är den lätt att ta på och av tack vare den diskreta dragkedjan på sidan.

Varumärket Ragwear är känt för sin etiska och miljövänliga produktion. Genom att köpa denna jumpsuit stödjer du ett företag som ärengage engagerat i att använda hållbara material och sätta etiken i första rummet. Förutom att vara moderiktig kan du också vara stolt över att bära ett plagg som har en positiv inverkan på planeten.

Kort sagt, Women's Short Jumpsuit Ragwear Sharna är en riktig pärla i din garderob. Med sin perfekta blandning av stil och funktionalitet kommer den snabbt att bli ditt nya favoritplagg. Vänta inte längre och unna dig denna måste-ha jumpsuit för en chic och avslappnad look look under alla omständigheter.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-75004-1010
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1