Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Frodik

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Frodik

Börjar på: 1 713,85 kr

1 285,36 kr

-25%
Skydda dig med stil med den vattentäta jackan för kvinnor Ragwear Frodik, ett måste för aktiva kvinnor från Ragwear.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 713,85 kr

1 285,36 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Frodik

Den vattentäta damjackan Ragwear Frodik är ett snyggt och praktiskt val för aktiva kvinnor som vill skydda sig mot väder och vind. Jackan är tillverkad av det etiska klädmärket Ragwear och är både moderiktig och miljövänlig.

Den vattentäta jackan är tillverkad av hållbara material av hög kvalitet och är utformad för att stå emot väder och vind och hålla dig torr under regniga dagar. Den feminina designen med smal passform framhäver din figur, medan den avtagbara huvan skyddar dig mot starka vindar.

Förutom att vara funktionell är den vattentäta damjackan Ragwear Frodik också miljövänlig. Den är tillverkad av återvunna material som ekologisk bomull och återvunnen polyester, vilket gör den till ett perfekt val för den miljömedvetne.

Oavsett om du shoppar i stan eller vandrar i naturen håller den här vattentäta jackan dig torr och varm samtidigt som den ger din outfit en touch av stil. Med den diskreta logotypen Ragwear på bröstet och detaljer i veganläder är jackan en perfekt blandning av funktionalitet och ansvarsfullt mode.

Kort sagt, Ragwear Frodik vattentät damjacka är ett måste för alla moderna kvinnor som är medvetna om sin påverkan på miljön. Så varför vänta? Lägg till den här jackan i din garderob nu och var redo att möta alla väderförhållanden med stil och etik.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-60024-6018
Färg sand
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1