Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Milenium

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Milenium

Börjar på: 1 346,57 kr

1 009,90 kr

-25%
Ta dig an regnet med stil i Milenium vattentät jacka för damer från Ragwear. Bekväm, praktisk och snygg, den kommer att följa med dig överallt.

Slut i lager

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Milenium

Den vattentäta damjackan från Ragwear Milenium är praktisk, bekväm och snygg och en riktig allierad när det gäller att trotsa väder och vind. Denna vattentäta jacka är designad av det tyska märket Ragwear och är speciellt utformad för den moderna, aktiva kvinnan som letar efter ett plagg som är både funktionellt och moderiktigt.

Den vattentäta jackan är tillverkad av material av högsta kvalitet och kombinerar stil och prestanda på ett perfekt sätt. Det vattentäta och andningsbara tyget håller dig torr även under de regnigaste dagarna, medan den smala passformen och de feminina detaljerna ger din outfit en touch av stil.

Den vattentäta damjackan från Ragwear Milenium är inte bara vattentät utan även vindtät, vilket gör den idealisk för alla årstider. Oavsett om du ska vandra i bergen, promenera på stan eller ha en dag ute i naturen, kommer denna jacka att skydda dig effektivt samtidigt som du ser modern och trendig ut på look.

Dessutom är Ragwear känt för sitt engagemang för att skydda miljön och respektera arbetstagarnas rättigheter. Så genom att välja denna vattentäta jacka gör du också en miljömässigt ansvarsfull gest.

Den vattentäta damjackan Ragwear Milenium finns i flera storlekar och anpassar sig till alla kroppsformer för optimal komfort. Den tidlösa designen och de neutrala färgerna gör den lätt att matcha med alla dina outfits.

Låt inte regnet förstöra din dag och välj den vattentäta damjackan Ragwear Milenium, den perfekta allierade för oklanderlig stil även i regn. Lägg till den i din garderob nu och var redo att möta alla väderförhållanden med stil och självförtroende.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-60012-5024
Färg havsgrön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1