Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Nuggie

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Nuggie

Börjar på: 1 346,57 kr

1 009,90 kr

-25%
Håll dig snygg och skyddad från regn med den vattentäta jackan för kvinnor Ragwear Nuggie, ett måste för moderna kvinnor av Ragwear.

Slut i lager

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Nuggie

Den vattentäta damjackan från Ragwear Nuggie är ett måste för alla kvinnor som är måna om stil och komfort. Med sitt välkända varumärke Ragwear är denna jacka speciellt utformad för att möta behoven hos moderna, aktiva kvinnor.

Den vattentäta jackan är tillverkad av högkvalitativa material och ger ett komplett skydd mot väder och vind. Oavsett om det regnar eller blåser kraftigt håller jackan dig torr och varm hela dagen. Den eleganta, feminina designen gör den också till ett perfekt val för avslappnade eller finare tillfällen.

Den vattentäta jackan har massor av praktiska funktioner som fickor med dragkedja för att hålla dina viktigaste saker säkra, en avtagbar huva för att anpassa sig till alla väderförhållanden och en högkvalitativ dragkedja.

Förutom att jackan är praktisk är den också miljövänlig. Ragwear engage använder nämligen hållbara och miljövänliga material vid tillverkningen av sina produkter. Genom att välja den här jackan gör du inte bara ett klokt val för din garderob, utan du hjälper också till att bevara vår planet.

Den vattentäta damjackan Ragwear Nuggie finns i flera olika storlekar för att passa alla kvinnliga kroppsformer och är ett måste för alla moderna kvinnor som vill ha komfort, stil och hållbarhet. Låt inte vädret förstöra din dag, välj jackan Ragwear Nuggie och var redo för alla äventyr, oavsett om det är i staden eller utomhus.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-60008-2014
Färg indigoblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1