Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Apola

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Apola

Börjar på: 1 224,15 kr

918,08 kr

-25%
Stil, komfort och funktionalitet kombineras i den vattentäta damjackan Ragwear Apola. Perfekt för aktiva kvinnor, köp den nu!

Slut i lager

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Apola

Den vattentäta damjackan Ragwear Apola är ett måste för alla aktiva kvinnor som letar efter stil, komfort och funktionalitet. Jackan är designad av det kända märket Ragwear och är den perfekta blandningen av modern design och överlägsen kvalitet.

Den vattentäta jackan är tillverkad av material av högsta kvalitet och är både lätt och slitstark, vilket gör den perfekt för regniga dagar. Den har en hellång dragkedja och avtagbar huva för maximalt skydd mot väder och vind.

Designen på jackan Apola är helt enkelt elegant. Rena linjer och en smal passform framhäver den feminina silhuetten, medan detaljer som sidofickorna och den broderade Ragwear -logotypen ger en touch av avslappnad stil. Den vattentäta jackan är perfekt att bära till alla outfits och håller dig både torr och moderiktig.

Men den här jackan är mer än bara snygg. Den är också extremt praktisk och funktionell. De rymliga fickorna erbjuder gott om plats för dina viktigaste saker, medan den justerbara huvan gör att du kan anpassa den efter dina önskemål. Dessutom är den lätt att sköta och tvätta, vilket gör den till ett perfekt val för vardagsbruk.

Oavsett om du shoppar i stan eller är ute och går i skogen kommer Ragwear Apola vattentät damjacka att vara din allierade mot elementen. Så vänta inte längre, lägg till den i din garderob idag och var redo för alla väderförhållanden. Med Ragwear är du elegant och skyddad under alla omständigheter.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-60001-2014
Färg indigoblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1