Byxor för kvinnor Ragwear Cordilia

Byxor för kvinnor Ragwear Cordilia

Börjar på: 734,44 kr

550,80 kr

-25%
Dambyxor från Ragwear Cordilia: komfort och stil i kombination tack vare det kända märket Ragwear. Upptäck dem nu!

Slut i lager

Beskrivning

Byxor för kvinnor Ragwear Cordilia

Upptäck komfort och stil med våra nya dambyxor Ragwear Cordilia, designade av det kända märket Ragwear. Dessa byxor är speciellt designade för kvinnor som letar efter något trendigt och bekvämt.

Byxorna är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka att ta på och bekväma att bära hela dagen. Den feminina, smala passformen framhäver din figur och ger dig optimal rörelsefrihet.

Byxornas unika design förstärks av detaljer i manchester, vilket ger dem en sofistikerad och stilfull touch. Sidofickorna ger byxorna en praktisk touch och är perfekta för förvaring av småsaker samtidigt som de är moderiktiga.

Oavsett om du bär dem för en avslappnad dag ute eller en kväll med vänner, kommer dessa byxor att vara din modeallierade. Du kan bära dem med sneakers för en avslappnad look eller med klackar för en mer elegant look.

Förutom att de är bekväma och snygga är dessa byxor också miljövänliga. Ragwear är ett varumärke som är engagerat i etiskt mode och använder hållbara material i designen av sina plagg.

Byxorna finns i flera olika storlekar och kommer att passa dig perfekt. Så lägg till Ragwear Cordilia i din garderob för en trendig och ansvarsfull look.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-55011-6018
Färg sand
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1