Shorts för kvinnor Ragwear Ossiris Cordy

Shorts för kvinnor Ragwear Ossiris Cordy

Börjar på: 673,23 kr

504,89 kr

-25%
Välj damshortsen Ragwear Ossiris Cordy, den avslappnade och trendiga must-have från det tyska märket Ragwear. Beställ dem nu!

Slut i lager

Beskrivning

Shorts för kvinnor Ragwear Ossiris Cordy

Upptäck den avslappnade, trendiga stilen på damshortsen Ragwear Ossiris Cordy. Dessa shorts är designade av det tyska märket Ragwear och kommer att tilltala kvinnor som letar efter en modern och bekväm look.

Shortsen är tillverkade av mjuk, slitstark manchester och har en unik struktur som är behaglig att ta på. Den smala passformen framhäver dina feminina former och ger dig stor rörelsefrihet. Med sin minimalistiska design passar de enkelt till alla dina sommaroutfits.

Men dessa shorts är inte bara vackra, de är också etiska. Varumärket Ragwear arbetar på ett ansvarsfullt sätt, använder hållbara material och garanterar rättvisa arbetsvillkor för sina anställda. Genom att bära dessa shorts stöder du ett mer ansvarsfullt och miljövänligt mode.

Dessa damshorts från Ragwear Ossiris Cordy är perfekta för varma sommardagar och kommer att vara din allierade för alla dina sommaraktiviteter. Oavsett om det är en dag ute på stan, en promenad på stranden eller en kväll ute med vänner, kommer dessa shorts att följa dig i stil och komfort.

Vänta inte längre med att lägga till dessa shorts i din garderob. Deras avslappnade look och oklanderliga kvalitet gör dem till ett måste för alla kvinnor som bryr sig om sin stil och sin påverkan på planeten. Så låt dig förföras av charmen hos dessa damshorts Ragwear Ossiris Cordy och adoptera en look som är både trendig och etisk.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-50016-6008
Färg brunt socker
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1